Operacja mająca na celu sprawne wdrażanie Strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność na lata 2023-2027 (LSR) finansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach programów: Planu Strategicznego dla Wspólnej Polityki Rolnej na lata 2023-2027 (PS WPR) oraz Programu Fundusze Europejskie dla Wielkopolski 2021-2027 (FEW), ze środków funduszy: Europejskiego Funduszu Rolnego na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich (EFRROW), Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego (EFRR) oraz Europejskiego Funduszu Społecznego Plus (EFS+). Przewidywane wyniki operacji: realizacja LSR Lokalnej Grupy Działania Gościnna Wielkopolska.

Aktualności, strona 2

OPIS PROJEKTU

20 września 2024

Stowarzyszenie „Lokalna Grupa Działania Gościnna Wielkopolska” w Pępowie uzyskało dofinansowanie Projektu „Zarządzanie strategią LSR (Lokalna Strategia Rozwoju na lata 2023-2027), jej monitorowanie, ewaluacja...

Zaproszenie na szkolenie on-line

19 września 2024

W ramach realizacji LSR planujemy przeprowadzenie 2 naborów wniosków na przedsięwzięcia dofinansowane z Europejskiego Funduszu Społecznego (EFS+).

Forum "Wielkopolska Wieś Europejska"

18 lipca 2024

W dniu 12 lipca 2024 r. w Gostyńskim Ośrodku Kultury "Hutnik" odbyło sie forum "Wielkopolska Wieś Europejska"

Logo

Informacja dot. konieczności realizacji projektów zgodnie z zasadami równości oraz zapisami Karty Praw Podstawowych (KPP) i Konwencji o prawach osób niepełnosprawnych (KPON)

10 lipca 2024

Beneficjenci oraz wszystkie instytucje wdrażające Programy EFS+, EFRR zobowiązane są do przestrzegania horyzontalnych zasad równościowych...

WALNE ZEBRANIE CZŁONKÓW STOWARZYSZENIA

25 czerwca 2024

W dniu 17 czerwca 2024 roku odbyło się Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia "Lokalna Grupa Działania Gościnna Wielkopolska" w Pępowie. Przedstawione przez Prezesa Zarządu Mariana Poślednika Sprawozdanie...

Konkurs Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów

14 czerwca 2024

Zapraszamy na kolejną, XXIII edycję Konkursu Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów. Konkurs odbywa się w dwóch kategoriach: na najlepszy regionalny produkt żywnościowy oraz na najlepszą potrawę regionalną...